Hívjon most: +36 (30) 694 4856

Kosár0
Összesen:0 Ft
Your shopping cart is empty!
2020. február 18., kedd 12:31

GINOP Pályázat

2016. január 29., péntek 20:25

Ajándék!

Minden 20.000 Ft feletti vásárlás után sorsoláson veszel részt, és garantált ajándékot kapsz.

A vásárlás után rögtön megtudod mit nyertél!

2016. január 29., péntek 19:36

Országos szállítás, másnapra!

16-óráig leadott rendeléseket, már másnap kézbe veheted.

Ráadásúl ha 10.000 Ft felett vásárolsz, még a szállítási díjat is mi álljuk.

10.000 Ft alatt a szállítási díj országosan 1190 Ft

2016. január 29., péntek 15:26

Mobiltelefon tartozék Kis és Nagykereskedés

Viszonteladók jelentkezését várjuk!

Nincs más dolgod, mint a regisztrációnál bepipálni hogy viszonteladó vagy és kollégánk hamarosan keresni fog!

Hatalmas választék, szenzácsiós árak, 20.000 forint feletti vásárlás esetén garantált ajándék!

2016. január 29., péntek 15:25

Nagyker

Mobil and Laptop tartozék kis- és nagykereskedés

Ahhoz hogy viszonteladó lehess nincs más dolgod mint regisztrálni,  és a regisztrációnál bepipálni hogy viszonteladó vagy. Kollégáink ezt látni fogják, és felveszik veled a kapcsolatot.

Kérlek készítsd elő céges irataid mert szükség lehet rá.

Ezután, ha minden rendben ment, megkapod a nagykereskedelmi ár jogosultságot.

Gyakori kérdések

Hogyan tudom átvenni a terméket?

Személyes Sárospatak Rákóczi u 25/a szám alatt. Házhozszállítással GLS futár átvétellel tudnak hozzájutni a megrendelt termékekhez.

 Mennyibe kerül a szállítás?

Nettó 10.000 Ft feletti vásárlás után mi ingyenesen szállítunk. 10.000 ft alatt 1190 Ft szállítási díjat számolunk fel.

Mikor érkezik meg?

Ha az utánvétes fizetést választja, 16-óráig leadott rendelések már másnap érkeznek meg a kiválasztott termékek. Ez esetben a teljes vételárat a kiszállítást végző cégnek kell készpénzben fizetnie.

 Hogyan fizethetek?

Utánvéttel, előreutalással. Személyes átvételnél készpénzzel.

Utánvétes fizetés esetén a kiszállítást végző cégnek tudja átadni a vételárat, készpénzben.

Előreutalásnál a 54600346-16100628 számú bankszámlaszámra (P&G DUO Kft. Azúr Takarék szövetkezet) tudja utalni az összeget. Kérjük, minden utalásnál, a közlemény rovatban tüntesse fel a megrendelés számát és a számlázási nevet, hogy be tudjuk azonosítani, melyik megrendeléshez tartozik az utalás.

Hogyan tudom megrendelni a terméket?

 1. Ha tokot, Fóliát vagy kijelző védő öveget szeretne vásárolni

Nincs más dolgod, mint kiválasztani a „tokok fóliák, üvegek” kategóriát, ott kiválasztani a legördülő menübe a telefon márkáját, és azon belül a típust. Ha ez megvan akkor már csak a darabszámot kell megadni, amit akkor tudsz, ha rákattintasz a termékre.

3. Nézd át a kosarát!

A jobb felső sarokban lévő kosár ikonra vagy a mellette lévő, korábban kiválasztott tételekre kattintva tudja elkezdeni a megrendelést. Ha a kosárban valóban azok a tételek vannak, amelyeket szeretne, nyomjon a "Tovább" gombra.

4. Válasszon szállítási és fizetési módot!

Pipálja be, hogy melyik átvételi és fizetési módot választja.

5. Adja meg személyes (vagy céges) adatait!

Amennyiben korábban regisztrált a MobiLandLaptop webshopjában, írja be e-mail címét és jelszavát, és nyomjon rá a "Belépek" gombra. A korábban megadott adatai meg fognak jelenni, a többi adatot értelemszerűen töltse ki.

Amennyiben még nem regisztrált, több mezőt kell értelemszerűen kitöltenie.

6. Adja fel a megrendelését!

A megrendelés előfeltétele, hogy elfogadja az Általános Szerződési Feltételet. Kérjük, olvassa el, és pipálja be, hogy elfogadja őket. A "Megrendelés" gombra kattintással tudja feladni a megrendelését.

7.Vásárlás végeztével, ha nettó 20.000 Ft felett vásárolt, automatikus sorsoláson vesz részt ahol garantált ajándékot kap,(email-be értesítjük a nyereményről) amit a rendelésével együtt szállítunk.

Ez érvényes a tartozék  kiskereskedelemre és a tartozék nagykereskedelemre egyaránt.

Regisztráció nélkül is vásárolhatok?

A MobiLandLaptop tartozék nagykereskedés felületén nem. Vásárláshoz kötelező regisztrálnia. A regisztráció ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre és az észrevételeidre, esetleges ötleteidre mivel tudjuk könnyebbé tenni a vásárlásaidat milyen mobiltartozékra lenne igényed  ezért megköszönjük , ha megosztod velünk. Célunk, hogy partnereinkkel baráti viszonyt tartsunk mert fontos vagy számunkra.

Az alábbi elérhetőségek bármelyikén megteheted:

Tartozék nagykereskedéssel kapcsolatos információ ( kérdések/kérések)

Kis Georgina

+3630-750-55-66 Viberen is 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

2015. július 06., hétfő 15:40

Garancia

Üzletünk és webshopunk által nyújtott garancia új mobiltelefonok esetében 12 hónap teljes körû garancia, amely csak a készülékre, annak akkumulátorára és a telefon szoftverére terjed ki, a tartozékokra nem! Esetleges meghibásodás esetén, a készüléket szervizpontunkba kell eljuttatni. Cim: 3950 Sárospatak Rákóczi u 25/a

 • Használt mobiltelefonok vásárlása esetén 1 hónap teljes körű garanciát vállalunk
 • Néhány használt mobiltelefon még rendelkezik érvényes a gyártói garanciával, de ezt minden ilyen esetben külön feltüntetjük!
 • Gyártói garanciás, meghibásodott mobiltelefont a gyártó által megjelölt szervízhálózat bármelyik szervízébe le lehet adni!
 • a nem gyártói a garancia hanem Mobilandlaptop-os v akkor a meghibásodott mobiltelefonokat a 3950 Sárospatak Rákóczi u 25/a alatti üzletönkben adhatják le, illetve viszonteladóink személyesen a területi képviselőnknél garanciáztathatja.

a) A jótállási jegyrõl:

 • Ön a jótállási igényét a termékhez mellékelt jótállási jeggyel érvényesítheti, ezért kérjük gondosan õrizze meg!
 • Elveszett jótállási jegyet nem áll módunkban pótolni.
 • A jótállási jegyen történõ bármilyen, utólagos javítás, törlés vagy átírás, valótlan adatok bejegyzése a jótállási jegy érvénytelenségét vonja maga után.

b) A jótállási felelõsséget kizáró feltételekrõl:

 • Helytelen szállítás, - tárolás, erõszakos külsõ behatás, külsõ kábel szakadás, elemi csapás (pl.: villámcsapás, túlfeszültség) okozta rongálódás.
 • Szakszerûtlen kezelés, poros, nedves környezetben való használat..
 • Hibásan telepített, nem jogtiszta szoftver vagy vírus okozta meghibásodás.
 • Természetes elhasználódás.
 • Az adattárolókon elhelyezett adatokért felelõsséget nem vállalunk.

c) A jótállási és javítási határidõrõl:

 • A jótállási idõtartam a vásárlás napjával kezdõdik.
 • A termék vagy jelentõs részének cseréje esetén a jótállás idõtartama a kicserélt termék (jelentõs része) tekintetében újra kezdõdik.
 • A vásárló az észlelt hibát cégünk felé a legrövidebb idõn belül köteles jelezni, amennyiben ezt elmulasztja, az ebbõl adódó károk a vevõt terhelik.

d) A javításról:

 • A javításhoz csak új alkatrész használható fel.
 • A javítás következtében a termék értéke, használhatósága az azonos ideig rendeltetésszerûen használt termékekhez képest nem csökkenhet.
 • Ha a javítás során kiderül, hogy a bejelentett hiba nem gyártási eredetû (helytelen kezelés, vírus okozta), úgy cégünk fenntartja a jogot magának, hogy a mindenkori rezsióradíjat számítsa fel.
 • Javításhoz általában a komplett alapgépet kell a szervizbe behozni (Eredeti csomagolásban, tartozékokkal. Cégünkkel történõ elõzetes egyeztetés alapján ettõl el lehet térni.)


f) 3 napos cseregarancia:
A 151/2003 törvényrendelet alapján Ön jogosult a készülék cseréjére, amennyiben 3 munkanapon belül a - készülék mûködését akadályozó - hibajelenséget tapasztal, és kifejezetten kéri a készülék cseréjét. A 3 munkanap az igény bejelentésre vonatkozik, melyet egy szakértői vizsgálat fog hitelesíteni. A szakértõi vizsgálat átlagosan: 7-14 munkanap. Amennyiben a szakértõi állásfoglalás és jegyzõkönyv alapján bizonyosságot nyer, hogy a készülékben tapasztalható, a mûködést akadályozó hibajelenség gyártói hibára vezethetõ vissza, úgy kérheti a készülék kicserélését társaságunktól. A 3 munkanapon túli bejelentés esetén.

2015. július 06., hétfő 15:39

Bemutatkozás

Mobil and laptop tartozék kis- és nagykereskedés

Magunkról 2012. októberében nyitottuk üzletünket ahol új és használ mobiltelefonokat, laptopokat valamint sokszínű változatos tartozékokat forgalmaztunk.

Üzletünket két éve bővítettük nagykereskedelmi területre melyet személyes kiszolgálás kereti között oldottunk meg.

Törtük a fejünket, hogy tudnánk felvenni a versenyt sok más nagykereskedés áraival szemben, hogy a legjobb árakat tudjuk adni az akkor már közel 50 viszonteladóink részére akiknek, köszönjük az eddigi bizalmat, hogy kölcsönösen jó üzleteket tudtunk kötni ezáltal együtt fejlődni és profitot termelni. Végül úgy döntöttünk, hogy terjeszkedni kell, de felmerült a hogyan......

Eddigi működését a személyes kapcsolatoknak a nagyszerű korrekt kiszolgálásnak köszönheti és nem utolsó sorban azoknak a partnereinknek, akik hittek bennünk és a termékeinkben. Akikkel megegyezett a nézetünk, ami nem más MINNÉL TÖBB TERMÉKET KEVESEBB PÉNZBŐL MEGVÁSÁROLNI!

A megoldást az új web shopunk nyújtotta, ami egyszerre működik kis-és nagykereskedésként. Továbbra is szeretnék meghálálni partnereink bizalmát.

Felnőttek vagyunk, de megmarad, egy pici gyerek énünk ezért szeretünk JÁTSZANI!

Reméljük Ti is!

Velünk ezt is megtehetitek!!!

Garantált ajándék minden netto 20 000 Ft vásárlás után amit automatikusan sorsol oldalunk. Továbbá Szuper Szerda ajánlatunkkal, amikor egy termék árából legalább 50 %-ot elengedünk. Még rengeteg ötletünk, de azért minden lapot nem teregetünk ki. J

Vásárlóink többségének már vannak mobil tartozék beszállítói , és voltak is amikor megkerestük Őket . Mindenkinek vannak , de szeretnék mi is közéjük tartozni.

Próbálj ki minket, nem fogsz csalódni! 

2014. április 21., hétfő 19:07

szolgáltatásaink

Mennyibe kerűl a szállítási díj?

 -az utánvételes szállítási díj országosan 1390 Ft- ba kerűl ,de ha a vásárlás összege meghaladja a 10.000 Ft-ot akkor ingyenes

 -személyesen is átveheti a megvásárolni kívánt terméket üzletünkben 3950 Sárospatak Rákóczi utca 25/a alatt.

 - Banki előre utalás esetén 990 Ft-ba kerül a kiszállítás díja. 

Hogyan fizethetek? 

 - a futárnak kézhezvételkor (utánvét)

 -előre utalással bankszámlánkra  Korona Takarék 54600346-16100628  P&G DUO KFT

 -személyesen üzletünkben

 

Mikor kapom meg a terméket?

 - amennyiben 16-óráig megérkezik hozzánk a rendelés (webshop, email, telefon) úgy már másnapra tudjuk kézbesíteni a csomagot, am

 

Mennyi garancia van a termékekre?

 -minden terméknek egyedi ganaciája van, amiről értesülhet a termék adatlapon, illetve email-ben vagy telefonon ügyfélszolgálatunknál.

  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy +36308878268 telefonszámon

 -minden termékünkre 14 napos visszavásárlási garanciát adunk

 

Mennyi időn belül és milyen módon térítik vissza a termék árát?

 -Amint a termék beérkezik hozzánk, leellenőrizzük azt. Ha a termék állapotát minden szempontból megfelelőnek találjuk, akkor sztornózzuk a számlát és visszautaljuk a vételárát. Az összeget banki átutalás segítségével juttatjuk vissza Önhöz. Ebben az esetben meg kell adnia  bankszámlaszámát, valamint a számlatulajdonos nevét.

 

2014. március 04., kedd 19:06

Bemutatóterem

Bemutatótermünkben megtalálhatók használt laptopok, telefonok, konzolok.

Ha valamelyik termékünk felkeltette érdeklődését rendelje meg vagy látogasson el hozzánk, és érdeklődjön bátran a következő címem:3950, Sárospatak Rákóczi utca 25/a

2015. július 17., péntek 15:54

Tavaly is nővekedtek az okostelefon eladások

{jcomments off}

Rekord évet zárt tavaly az smart készülékek világpiaca minden árkategóriában, a fejlett és a fejlődő régiókban egyaránt – közölte az amerikai International Data Corporation  távközlési piackutató vállalat. A tavalyi negyedik negyedévben a telefon-gyártók összesen 400 millió készüléket értékesítettek, 5,7 százalékkal többet a 2014 negyedik negyedévi 377,8 milliónál. Az éves értékesítés 2015-ben 1432,9 millió lett, 10,1 százalékkal több a 2014-es 1301,7 milliónál.

1. oldal / 2